Statistieken

Over opvoeden zijn er heel wat cijfers te vinden. Deze kan je terug vinden op deze pagina.

Chiara:
Ik heb op google ‘opvoeding in andere culturen statistieken’ ingetypt en kwam meteen op een document uit met statistieken over mijn thema. (https://www.nji.nl/nl/Download-NJi/Cijfers_Culturelediversiteit.pdf). Voor de afbeelding zie mijn word document (sadanopdracht)

Luna:
Ik heb op google 'opvoeden statistieken' ingetypt en ik kwam onmiddellijk op de site van 'kind en gezin' terecht. Daar kon ik heel wat cijfers vinden over ons thema. Voor verdere info hierover verwijs ik graag naar mijn persoonlijke SADANopdracht.

Julie:
Ik heb op Google 'statistieken opvoeden in andere culturen' ingegeven en kwam uit op een document, met meerdere cijfers over het thema. (zie mijn SADAN-opdracht)

Laura:
Ik heb op Google 'statistieken van allochtonen in België' ingegeven en kwam uit op een document waarin cijfers hierover stonden (zie persoonlijke SADAN- opdracht)

Yasmine
ik heb op Google 'statistieken van meertalig opvoeden' ingegeven en kwam een wetenschappelijk artikel van Utrecht University Repository over getalbegrip bij kinderen die meertalig worden opgevoed uit. ( zie persoonlijke SADAN- opdracht)

Silke:
Ik heb in Google ingetypt “Statistieken over opvoeding in België ”. Ik kwam daarna bij de site van Kind & Gezin terecht. Op deze site stonden er heel veel statistieken waar ik er een paar heb uitgehaald. ( zie persoonlijke SADAN-opdracht)